Sosyal Medya

Güncel

Abla FETÖ'cü kardeş PKK’lı çıktı

Edirne'de FETÖ'den yakalanan öğretim görevlisinin Ankara'daki canlı bomba saldırısının kilit ismi olan teröristin ablası olduğu anlaşıldı.



Edirne’nin Meriç ilçesinde jandarma ekiplerince 12 Åžubat 2017 Pazar günü, yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışan, FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında haklarında yakalama kararı olan ve mesleklerinden ihraç edilen, aralarında bakanlık denetmeni, doktor, öğretim görevlisi ve öğretmenin bulunduÄŸu ÅŸahıslar yakalandı.

FİRARİ TERÖRİSTİN ABLASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yakalanan ÅŸahıslar arasında bulunan Ankara Gazi Ãœniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde araÅŸtırma görevlisi olan V.K. ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında görevli öğretmen B.K.’nın, 2016 yılında Ankara Kızılay Meydanı’nda meydana gelen bombalı saldırının kilit ismi olan ve firari durumda bulunan terörist Vahit Ayçil’in öz ablası ve eniÅŸtesi olduÄŸu ortaya çıktı.

KARDEŞİYLE UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Öğretim görevlisi V.K.’nin Edirne Ä°l Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinde kardeÅŸinin PKK’lı terörist Vahit Ayçil olduÄŸunu ancak kardeÅŸi ile uzun zamandır görüşmediÄŸini söylediÄŸi ileri sürüldü.

FET֒den yakalanan şüphelinin kardeşi PKK’lı çıktı

FETÖ'CÜ DENETMEN VE DOKTOR DA SINIRDA YAKALANDI

FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında meslekten ihraç edilen ayrıca örgütün ÅŸifreli mesajlaÅŸma uygulaması ‘ByLock’u kullandığı tespit edilen ve yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışan diÄŸer aile üyelerinin ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında iç denetmen olan A.T.Ç. ve Çankaya Çukurcu Aile SaÄŸlık Merkezinde doktor olan eÅŸi T.Ç. olduÄŸu bildirildi.

ÃœZERLERÄ°NDE 4 BÄ°N EURO Ä°LE 2 BÄ°N LÄ°RA BULUNDU

Edirne İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Meriç ilçesinde yakalan iki ailenin üyeleri üzerinde yapılan aramalarda, 4 bin Euro ile 2 bin TL bulundu. Jandarma ekiplerince, işlemleri tamamlanan şüphelilerin Edirne İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

FET֒den yakalanan şüphelinin kardeşi PKK’lı çıktı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.